• Tel.: +36-27/315-050
  • Cím: 2600 VÁC, Szent László út 7.

KÓDFEJTŐ KÉZIKÖNYV, A HŰSÉGES TÁRS

KÓDFEJTŐ KÉZIKÖNYV, A HŰSÉGES TÁRS

  • 2023 február 02

HÁNY SZÁZALÉK KEDVEZMÉNYT SZERETNÉL?

20% ELÉG LESZ? CSAK RAJTAD MÚLIK…!


 

A jövőbeni, a Gumi-Controlnál történő vásárlás, szolgáltatás igénybevétele után a számlád mellé kapsz egy KÓDFEJTŐ KÉZIKÖNYVET ajándékba!

Tedd be a kesztyűtartóba, hogy mindig kéznél legyen!

Mindjárt az első oldalakon egy különlegesség, amellyel így összefoglalóan egészen biztosan nem találkozhattál még. Ez nem más, mint 64 darab, az autód műszerfalán megjelenő piktogram pontos leírása, amelyek jelentésével elengedhetetlenül fontos tisztában lenned!

A kézikönyv utolsó oldalán találsz egy húsz pontból álló táblázatot, amely VÁSÁRLÁSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI KEDVEZMÉNYEK gyűjtésére szolgál. Minden leigazolt szolgáltatás igénybevétele 1-1 százalékkal növeli a következő vásárláskor lehívható kedvezmény mértékét, amely összességében akár 20% is lehet! Érdemes tehát a GUMI-CONTROL Partnerének lenned.

A KÓDFEJTŐ KÉZIKÖNYVBEN olvashatsz arról is, mik a legfontosabb tudnivalók az AUTÓKLÍMÁRÓL ÁLTALÁBAN, elmondjuk, miért lényeges a rendszeres FUTÓMŰ ÁLLÍTÁS és arról is tájékoztatunk, miért kell odafigyelned az ÉVENKÉNTI OLAJCSERÉRE, valamint a gondosan kiválasztott KENŐANYAGOKRA.

(Az igazolt kedvezmények 2023. december 31-ig vehetők igénybe a füzet bemutatásával.)