• Tel.: +36-27/315-050
  • Cím: 2600 VÁC, Szent László út 7.

Autó

  • 2017 június 22

A nagy nyári melegek miatt egyre több autós igényli, hogy klíma is legyen a gépkocsiban, hisz ennek hiányában sokszor elviselhetetlen a hőség. Arról viszont kevés információval rendelkezünk, miért is fontos a berendezés rendszeres karbantartása. Erről tájékoztat most Csókás Tamás, a váci székhelyű Gumi-Control márkafüggetlen személyautó-szerviz első embere.

  • 2017 június 22

A motor hosszú élettartamának megtartása érdekében kiemelten fontos a rendszeres, megfelelő minőségű motorolaj cseréje. Ezt a tulajdonosok jelentős része a megtett kilométerek alapján számolja ki, azonban sokan figyelmen kívül hagyják a motorolaj korát, pedig ez is legalább annyira fontos tényező, mint a futott kilométerek. Ennek oka, hogy nyugalmi állapotban sem áll le az olajcsere elvégzésekor elindult oxidációs folyamat – magyarázza Csókás Tamás a váci székhelyű Gumi-Control márkafüggetlen személyautó-szerviz vezetője.

  • 2017 június 22

Egy héttel ezelőtt egyebek mellett arról olvashattak, mit javasol a motorosoknak Csókás Tamás a váci Gumi-Control szakembere, mielőtt kilépnének a forgalomba. Azt is megtudhatták, miért fontos a téli gumiabroncsok nyárira cserélése. Ezután tanácsokat kaptak, milyen gumiabroncsot válasszanak nyárra, végezetül az is kiderült, a Gumi-Controlnál négy Apollo márkájú új gumi vásárlása esetén, három különleges ajándék jár. – Hogy mi is ez, természetesen el fogom árulni, megígérem! – kezdi a beszélgetést Csókás Tamás.

  • 2017 június 22

A kertek alatt már itt a tavasz, mit jelent ez az autósok és motorosok számára? – A napsütésen és a kellemes melegen kívül rengeteg teendőt – kezdi mondandóját Csókás Tamás a váci Gumi-Control gumiabroncs és márka-független személyautó, illetve motorkerékpár szerviz szakembere.